Hallo,
Graag stellen wij ons voor: wij zijn Marie-Aurélie en Nicolas.
Marie-Aurélie is opgegroeid in de Sint-Pietersnieuwstraat, te midden van het studentenleven. Na haar middelbare schoolopleiding aan de hotelschool Stella Matutina in Michelbeke, besloot zij haar laatste jaar stage te lopen in een restaurant te Brugge, waar zij Nicolas ontmoette.
Nicolas, afkomstig uit het landelijke Vlamertinge, volgde zijn opleiding aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Na zijn opleiding begon hij zijn carrière als patissier in Brugge. Vervolgens werkten wij samen bij Stephan Destrooper in Sint-Idesbald.
Het idee om een broodjeszaak te starten was echter altijd al een kinderdroom van Marie-Aurélie. Onder de verfrissende zeelucht en het heerlijke aroma van versgebakken boterkoeken ontstond het verlangen om deze droom te verwezenlijken.
Op 11 september 2017 openden wij dan ook ‘Au Pain Marie’.
Waar wij dagelijks met veel passie werken in onze zaak.
Ons streven is om het verschil te maken door de nadruk te leggen op versheid en een unieke smaak. Dit uit zich onder andere in het feit dat veel van onze producten huisgemaakt zijn.
Tijdens de coronaperiode groeide bij Nicolas de wens om iets te doen met zijn ervaring in de patisserie. Dit resulteerde in de beslissing om zelf ijs te maken. Ook hierbij ligt de focus op het gebruik van verse grondstoffen, zoals verse pistachenoten, hazelnoten, huisbereide karamelsaus, en meer.
Wij hopen u nog vele jaren te mogen verwennen met onze verse broodjes, salades, huisbereide desserts en andere lekkernijen.
Met vriendelijke groet,
Marie-Aurélie en Nicolas